Matematik hjemmesider
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Matematik hjemmesider. Links til matematiksider


Gratis online lektiehjælp i matematik – Webmatematik Det er også for dig, som blot er nysgerrig. Matematik tirsdag matematik onsdag fra Mangler du hjælp til løsningen af en specifik opgave, hjemmesider du få hjemmesider af en frivillig matematikhjælper hver tirsdag og onsdag. Du kan tilmelde dig på selve dagen i menuen til højre. Regnearternes hierarki og parenteserOnline test om tal og grundlæggende regneregler, på engelskRegnearternes hierarki, java med opgaverParentesregler. Brugbar hjemmeside til materialer man selv kan printe ud, samt indeholdende interaktiv træning. Dansk, matematik, engelsk og naturfag er at finde på siden.


Contents:


Webmatematik er for dig, som har matematik i folkeskolen, på ungdomsuddannelserne og suppleringskurserne. Det er også for dig, som blot er nysgerrig. Beregn arealet · Opgaver med beregning af areal · Kryds og Tværs · Kryds og tværs opgaver klasse · Kryds og tværs opgaver klasse · Pizza-regning. thansmu.kraftfuld.com er et undervisningssystem, hvor der kan løses matematikopgaver svarende til grundskolens klassetrin. Vestergaards Matematik Sider (Diverse emner, noter kan downloades m.m.) thansmu.kraftfuld.com (Min egen side til egne hold) thansmu.kraftfuld.com (En side med mange gode noter af Mogens Oddershede Larsen) Geomat (Rigtig fin og gennemarbejdet side om matematik i forbindelse med landmåling. Regnearternes hierarki og parenteserOnline test om tal og grundlæggende regneregler, på engelskRegnearternes hierarki, java med opgaverParentesregler, java med øvelserBrøkregningEn lille java-applet om at addere og multiplicere brøker, med opgaverS. grøn kaffebønne Alle spil Velkommen til Matematik Online. Find matematik spil og opgaver.

pmh's hjemmeside (Vikinge-matematik, små gode javaprogrammer til matematik). Vestergaards Matematik Sider (Diverse emner, noter kan downloades m.m.). Velkommen til den bedste hjemmeside med gratis matematikspil, Matematik skal være sjovt og ved at bruge spil som indgangsvinkel fanger man de fleste. På denne side samler vi de apps, hjemmesider og videokanaler m.m., som Fælles for dem er, at de kan hjælpe dig med at blive bedre til matematik - helt. Få hjælp til matematik A, B og C og til matematik i Folkeskolen på Matematikcenters Nordea _fonden _hjemmeside _72dpi Isuf _72dpi _logo Til Hjemmeside. thansmu.kraftfuld.com bruger cookies til statistisk analyse, til at forbedre brugervenligheden og til interaktion med sociale medier. Ved at anvende websitet, accepterer du. thansmu.kraftfuld.com er et undervisningssystem, hvor der kan løses matematikopgaver svarende til grundskolens klassetrin.

 

MATEMATIK HJEMMESIDER - pris movicol. Online hjælp til matematik

Webmatematik er for dig, som har matematik i folkeskolen, på ungdomsuddannelserne og suppleringskurserne. Det er også for dig, som blot er nysgerrig. Hver tirsdag og onsdag fra Mangler du hjælp til løsningen af en specifik opgave, kan du få hjælp af en frivillig matematikhjælper hver tirsdag og onsdag.


Matematikspil og opgaver matematik hjemmesider Få styr på alt hvad du skal vide om matematik, når du går ud af 9. klasse. 37 videoklip venter med alt fra procent til potens, ligninger til linjer & cosinus til sinus. Ugle. Dette matematik er meget simpelt. Det gælder om at ramme de forskellige tal, samt tegn. Bagefter vil du blive stillet plus stykke, som du skal svare rigtig på.

i matematik og vi må godt bruge internettet, så tænkte om der lige var nogen der tilfældigvis kendte nogle hjemmesider man kunne få.

Velkommen til den bedste hjemmeside med gratis matematikspil og matematikopgaver. Under links kan du finde en masse andre sider med matematikopgaver.

Brugbar hjemmeside til materialer man selv kan printe ud, samt indeholdende interaktiv træning. Dansk, matematik, engelsk og naturfag er at finde på siden. Beregn arealet · Opgaver med beregning af areal · Kryds og Tværs · Kryds og tværs opgaver klasse · Kryds og tværs opgaver klasse · Pizza-regning. thansmu.kraftfuld.com er et undervisningssystem, hvor der kan løses matematikopgaver svarende til grundskolens klassetrin. Matematik, her kan du træne dig selv via sidens matematikopgaver og lære om talsystemer, finde matematiske formler og få inspiration til undervisning i regning og matematik i de .


Matematik hjemmesider, lesbisk kys Skriv et svar til: Nogen gode hjemmesider til matematik?

Velkommen hjemmesider den bedste hjemmeside med gratis matematikspil og matematikopgaver. Under links kan du finde en masse andre matematik med matematikopgaver. hvordan staver man til 60 På denne side samler vi de apps, hjemmesider og videokanaler m. Fælles for dem er, at de kan hjælpe dig med at blive bedre til matematik - hjemmesider gratis. Sensei Paper er matematik matematikapp, som kan hjælpe med at lære at regne færdighedsopgaver inden for de fire regnearter plus, minus, gange og division.


folkeskolen matematik matematikopgaver online undervisning: download online undervisning opgaver facitliste Beregn arealet: Opgaver med beregning af areal. Matematik skal være sjovt og ved at bruge spil som indgangsvinkel fanger man de fleste børn som synes det er sjovt at lære mens man spiller. Du kan vælge Gange, Plus, Dividere, Minus . Webmatematik er Matematikcenters gratis online lektiehjælp i matematik. Webmatematik er for dig, som har matematik i folkeskolen, på ungdomsuddannelserne og suppleringskurserne. Det er også for dig, som blot er nysgerrig. Hver tirsdag og onsdag fra til kan du få online hjælp med matematik af en af vores frivillige på Webmatlive.

  • Nyttige links Matematikopgaver for Folkeskolen
  • tøj til små mænd

    Følge: Wegner foldestol » »

    Tidligere: « « Birgers billigbøger

Kategorier